CONTACTE     CAS / ENG
Què és?

El Barcelona Design Festival, organitzat pel BCD i el FAD, té per objectiu posicionar Barcelona com a capital del disseny en l’àmbit internacional. Del 2 de juny a l'10 de juliol, la tercera edició del BDF vol fer visible el potencial de les empreses, els emprenedors i els professionals per ajudar-los a competir a escala internacional. Amb dos epicentres d’activitat -la Barcelona Design Week (del 2 al 14 de juny) com a tret de sortida i el FADfest (del 25 de juny al 10 de juliol) com a cloenda- aquest gran esdeveniment compta amb un ampli programa d’activitats que acostaran el disseny a la societat i promouran aquesta disciplina en els àmbits ciutadà, professional i empresarial, tot cobrint les dimensions econòmica i cultural del disseny.

 

Destaquem
< >
Inauguració de la Barcelona Design Week i del Barcelona Design Festival 2014. 02/06/2014
L'emprenedoria creativa segons Ron Arad. 02/06/2014
Exposició 'Out of the Box'. Design made in Israel. 02/06/2014 - 31/08/2014
Design Services Market. 03/06/2014
smart ebike design tour. 03/06/2014 - 06/06/2014
Ecodesign Day: 'El paper estratègic del disseny en l'economia circular'. 04/06/2014
BCN-Israel start-up connection. 03/04/2014
'We Pop Up: The documentary' by The Pop Up Agency / Jean-Marc Joseph. 04/06/2014
Design Talks: the creative process of fun products. 05/06/2014
Fòrum d'Inversió de les Indústries Creative. 10/06/2014
La gestió de la imatge marca-ciutat. 13/06/2014
Cloenda de la Barcelona Design Week 2014 - 'Unofficial Report'. 13/06/2014
Color Forecasting Workshop. 12/06/2014
Hackathon for Social Good. 14/06/2014
Design Circuit Poblenou. 12/06/2014

Inauguració del FADfest. 25 Juny - 19 h


Debat «El disseny escolta. Mirades des de fora de la professió». 9 Juliol – 19 h

Exposició «El millor disseny de l’any». 25 de juny – 22 octubre

Nit Laus – Festa dels Premis Laus. 26 Juny – 21 h

Lliurament del City to City Barcelona FAD Award 2014. 8 juliol – 19 h

Exposició «Smart Flexibility». 25 de juny – 30 de novembre

Lliurament dels Premis FAD Sebastià Gasch. 30 Juny – 21 h

Jornada «Rock Paper Pixel: Present». 2 Juliol – de 10 a 19:30 h

Disseny & Cinema: 6 preestrenes
MaterLab. Taller sobre flexibilitat activa. 26 June – 9 a 11 h

Arruïna’t! Lliurament dels Premis Habitàcola. 25 Juny – 20.30 h


III Congrés Internacional Open Design / Shared Creativity. 30 de juny al 1 de juliol

MODAFAD T Project Fashion Awards. 4 de Juliol
 

Lliurament dels Premis Delta i les Medalles ADI de Disseny Industrial. 10 Juliol – 21 h

Cloenda del FADfest. 10 Juliol - 20 h

Conferència d’Eugeni Quitllet. 8 Juliol - 19 h

Activitats
03 Juliol
Speed Talent T Project.Premi. On. FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona) / Pl. de les Glòries Catalanes, 37–38 . Organitza. MODA-FAD

La 37a edició del MODAFAD dóna continuïtat a un instrument posat en marxa l’any passat. Es tracta de l’Speed Talent T Project, una sessió en què trenta joves amb talent seleccionats per les mateixes escoles de moda es podran presentar públicament davant els responsables de recursos humans del sector de la moda.

Lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme.Premi. On. Filmoteca de Catalunya / Pl. de Salvador Seguí, 1–9. Organitza. ARQUIN-FAD

56a edició dels premis d’arquitectura amb més recorregut del país: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. L’autèntic baròmetre de l’excel·lència de l’arquitectura a la península Ibèrica. Van néixer per impulsar els corrents d’avantguarda i avui mantenen el compromís de fomentar els principals valors de l’arquitectura i l’interiorisme que demana l’actual realitat sociocultural. 

Preestrena de Yves Saint Laurent. Projecció a la Filmoteca de Catalunya.Projecció. On. Filmoteca de Catalunya / Pl. de Salvador Seguí, 1–9. Organitza. FAD y Filmoteca de Catalunya

Preestrena d’Yves Saint Laurent (2013, Jalil Lespert), una mirada a la vida del dissenyador francès des dels inicis de la seva carrera l’any 1958, quan va conèixer la seva parella i soci, Pierre Berge. El documental és un monument a un dels talents més creatius que ha conegut el món de la moda. 

03 Juliol
05 Juliol
Typoweek 2014.Jornada. On. Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona / C/ Pujades, 118. Organitza. Bau

Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, organitza del 3 al 5 de juliol la sisena edició de Typoweek, les jornades sobre disseny gràfic i tipografia en general, amb conferències, taules rodones i l’exposició del Type Directors Club amb la millor tipografia mundial del moment. 

04 Juliol
MODAFAD T Project Fashion Awards.Premi. On. Recinte Històric de l'Hospital de Sant Pau.. Organitza. MODA-FAD
37a edició del MODAFAD, la passarel·la de dissenyadors de moda emergents, el punt de referència del futur de la moda. El MODAFAD torna amb la seva desfilada d’emergents, una selecció de les millors tesines de final de carrera dels estudiants de les escoles de disseny de tot el país. Les desfilades culminaran amb el lliurament dels MODAFAD T Project Fashion Awards.
Preestreno de Art & Copy. Proyección en la Filmoteca de Catalunya.Projecció. On. FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona) / Pl. de les Glòries Catalanes, 37–38 . Organitza. FAD y Filmoteca de Catalunya
Una pel·lícula documental sobre el sector publicitari als Estats Units. La pel·lícula segueix la trajectòria de la gent de la «revolució creativa publicitària de la dècada dels seixanta. El documental mostra campanyes publicitàries com «Just Do It», «I Love New York», «Where's the beef?», «I Want My MTV», «Got Milk?» i «Think Different».
07 Juliol
Problemes urbans, planificació i ciutadania – City to City Barcelona FAD Award.Festa. On. Universitat de Barcelona. C/ Montalegre, 6. Organitza. FAD i GRECS (Universitat de Barcelona)
Les problemàtiques urbanes i les estratègies que implementen les ciutats per donar-hi resposta se sotmeten a reflexió i debat en l’entorn acadèmic. Els responsables de la ciutat guanyadora, estudiants, antropòlegs, sociòlegs, politòlegs, arquitectes, dissenyadors… tots junts per contraposar planificació urbana i necessitats de la ciutadania.
08 Juliol
Conferencia: The CraftRoom.Conferència. On. Born Centre Cultural / Pl. Comercial, 12. Organitza. CCAM – Artesania Catalunya
The CraftRoom és el gran aparador de l’artesania catalana. Acull una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal i elements de decoració, entre d’altres, amb la presència de tallers i empreses artesanes d’Espanya, Europa i un país convidat.
Conferència d’Eugeni Quitllet.Conferència. On. FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona) / Pl. de les Glòries Catalanes, 37–38 . Organitza. ADI-FAD
Quitllet és un dels dissenyadors catalans més internacionals. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera a París firmant projectes amb Philippe Starck. Establert a Barcelona des de 2011, Quitllet ens revela en els seus dissenys siluetes ocultes en la matèria, els esquelets d’objectes ultraplàstics on l’elegància juga amb el ple i el buit sovint amb humor. 
Lliurament del City to City Barcelona FAD Award 2014.Premi. On. Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona / Pl. de Sant Jaume, 1. Organitza. FAD
Cinquena edició del City to City Barcelona FAD Award, el premi internacional que reconeix anualment des de Barcelona processos de transformació urbans de ciutats d’arreu del món. Aquest any recollirà el premi la ciutat de Bombai, que serà reconeguda pel projecte «Gorai Landfill Closure and Gas Capture», i l’acompanyaran en forma de mencions Alto Belice Corleonese (Itàlia), per «Libera Terra»; Bangladesh, per «Slums, City and Education in Architecture»; i Kibera (Kenya), per «Map Kibera».
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  
Amb el suport de
Organitza
Disseny: esiete + mucho    Develop: sevenapp